IP-Card

IP-Card – Uw persoonlijke profiel op uw eigen domein!

Wilt u een persoonlijke domeinnaam registreren maar heeft u hiervoor nog geen bestemming? Misschien is een IP-Card dan iets voor u!


Wat is een IP-Card?

Een IP-Card is een persoonlijk profiel dat op uw domein kan worden geplaatst. U kunt uw profiel zelf beheren en voorzien van de informatie die u wilt delen. Verder kunt u uw IP-Card personaliseren door het toevoegen van uw eigen profiel- en achtergrondafbeelding.

screenshot ip-cardsHoe kan ik een IP-Card bestellen?

U krijgt uw IP-Card gratis bij een nieuwe domeinnaamregistratie, u betaalt dus alleen voor uw domeinnaam! Via onze domeinchecker kunt u kijken of het door u gewenste domein nog beschikbaar is. Indien deze beschikbaar is kunt u hem via de website registreren. Vink in het bestelproces de ‘IP-Card’ optie aan om aan te geven dat u graag een IP-card wilt bestellen. Deze aanbieding is geldig voor ‘alle domain only’ en ‘mail pakketten’ en voor alle (toplevel) domeinen.Kan ik ook een IP-Card bestellen als ik al een eigen domeinnaam heb?

IP-Card is gratis voor nieuwe en bestaande Bys Hosting klanten. Ook als u uw domeinnaam al eerder bij Bys Hosting heeft geregistreerd helpen we u graag. U kunt uw IP-Card dan bestellen door ons een mailtje te sturen via het formulier op onze contactpagina, voorzien van het onderwerp ‘Aanvraag IP-Card’.

Indien u een eigen domeinnaam bij een andere provider hebt kunnen we u helaas niet helpen. Uiteraard verhuizen wij u graag naar Bys Hosting, neem contact met ons op voor meer informatie!

DOMEIN-CHECKER

Controleer of uw domein nog vrij is.

KLANTEN LOGIN


wachtwoord vergeten?

NETWERKSTATUS


  Status-goed

REFERENTIES